The Tale of Peter Rabbit op iPad!

Gepost door Stefan de Groot op 30 november, 2010

Een van mijn favoriete kinderboeken is uit op iPad/iPhone/iPod Touch: The Tale of Peter Rabbit van Beatrix Potter. Helaas is de app niet verkrijgbaar in de Nederlandse App Store. Waarschijnlijk Heeft dit met de rechten te maken van het boek die alleen rechtenvrij zijn in Amerika en niet in Europa. Maar als je de app echt will hebben, dan kan je een Amerikaans account aanmaken. Dat is helemaal niet moeilijk. Op Iphoneclub.nl staat een handige beschrijving. Je kan dan zelfs boeken kopen in de iBookstore en films huren of kopen via iTunes!

De app is gemaakt door Loud Crow, een Canadees bedrijf. Ze hebben een hele mooie app gemaakt en het boek in ere gehouden. Ze hebben er een soort pop-up boek van gemaakt, waarmee je de illustraties kan manipuleren. PopOut! The Tale of Peter Rabbit is echt een aanrader en is verkrijgbaar in de Appstore voor $ 4.99

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie