Daar komt Aap: eerste Nederlandse gratis kinderboek app

Gepost door Stefan de Groot op 1 december, 2010

Gottmer uitgevers geeft de eerste gratis Nederlandse kinderboek app uit:Daar komt aap van Rian Visser en Heleen Brulot. Daar komt aap is een leesboekje voor de beginnende lezers.
Aap houdt van grappen maken en lekker luieren in de zon.

Maar Aap heeft geld nodig om te eten en een huis te kopen. Daarom gaat Aap naar de stad op zoek naar werk. Vol energie stort hij zich van het ene baantje in het andere. Waar is Aap goed in? Wat kan Aap? Aap mislukt als kok en kapper, maar gelukkig mag hij Mier helpen in de plantsoenen. Dansend met een hark ontdekt Aap waar hij écht goed in is: gek doen. En hij verdient er ook nog geld mee!

De app is eigenlijk een reclame voor de leeskoffertjes, die te koop zijn bij de Hema en AKO, maar dat doet niets af aan het leuke verhaaltje! De “Daar komt aap” app is ontwikkelt door Books2Download de uitgeverij van Rian Visser en Bert Vegelien . De app is gemaakt voor iPhone en iPad. AppsMakers hebben Books2Download geadviseerd in het maken van deze app. Het is zeer goed nieuws dat steeds meer Nederlandse uitgevers apps gaan maken. Gottmer Uitgevers neemt hier in een  voortrekkersrol, om een kinderboek app gratis aan te bieden!

In de App Store staat “daar komt aap” op nummer 7 als meest populaire boek!
Wil je “daar komt aap” ook lezen op je iPhone of iPad? Dan kan je hem gratis downloaden in de App Store:

daar komt aap downloaden


Tags: , , , , ,

Geef een reactie