Timo update: Timo and the Magical Picture Book

Gepost door Stefan de Groot op 20 december, 2010

De Timo en het toverboek app heeft een grote update! Timo is nu ook verkrijgbaar in het Engels: Timo and the Magical Picture Book. De navigatie van de app is intuïtiever geworden. Je kan in het begin van de app kiezen uit Verhaal lezen en Verhaal luisteren. Als je voor Verhaal luisteren kiest dan wordt het boek voorgelezen. Als je met je vinger op de tekst gaat staan dan wordt de stem gepauzeerd; als je vervolgens weer op de tekst klikt dan speelt de audio weer verder. Enkele pagina’s hebben extra interactiviteit gekregen. De leukste update is dat je met bolletjes wol kan tekenen!  Dit kan je met drie bolletjes wol doen!

De nieuwe update is nu verkrijgbaar in de App Store!

Download Timo in de app Store:

TIMO
Of bekijk de gratis Lite versie:
TIMOLITE

Tags: , , , , , , ,

3 reacties to “Timo update: Timo and the Magical Picture Book”

  1. Dit boek is geweldig. Mijn dochter is er weg van. Komen er nog meer van dit soort boeken?

  2. We gaan Timo eerst maken voor iPhone, zodat meerdere mensen het verhaal kunnen lezen. Daarna hebben we nog verschillende prentenboeken waar een app van wordt gemaakt. Ik mag alleen nog niet vertellen welke! Maar hou deze site in de gaten!

  3. […] de Mic drukt dan leest Suzan Visser voor. De app bevat een hoop leuke animaties en 3 spelletjes.  Jeffrey Snijder heeft de app geprogrammeerd. Jeffrey werkte eerder aan Timo en het toverboek, in deze app neemt hij […]

Geef een reactie