Timo in Volkskrant artikel

Gepost door Stefan de Groot op 15 mei, 2011

Van Rian Visser kreeg ik vandaag een tweet, dat mijn naam genoemd werd in een artikel van Pjotr van Lenteren in de Volkskrant. Het stuk gaat over kinderboeken apps voor de mobiele telefoon en iPad. Ik heb meteen maar de Volkskrant HD app gedownload en de krant van 14 juni gedownload. (Wat zijn we toch groen bezig!) Ik kreeg ook nog een scan binnen van de krant (minder groen). En inderdaad, mijn naam wordt genoemd!
Pjotr van Lenteren breekt een lans voor kinderboeken apps en probeert verantwoorde ouders te overtuigen. Het is leuk dat mijn naam wordt genoemd.

Maar het maken van de Timo en het toverboek app is een nauwe samenwerking tussen de auteur Rian Visser, de Developer Jeffrey Snijder en de uitgever Bert Vegelien. Het is leuk dat Timo er uit wordt gepikt, het is een extra motivatie om nog meer mooie kinderboeken apps te maken!

Tags: , , , ,

Een reactie to “Timo in Volkskrant artikel”

  1. Haha, ik kan niet iedereen noemen en ik las het interessante door jou geschreven stuk op deze blog. Succes heeft vele vaders en moeders. Waar zitten jullie trouwens? Zou een en ander best eens met eigen ogen willen zien. Overigens zit er ironie in de titel, die je op twee manieren kunt lezen. Een lans breken is een groot woord. Ik word zelf niet blij van over phones en tablets gebogen kinderen met vliegensvlugge vingertjes. Maar jullie app is met liefde gemaakt en dat zie je meteen. Voor veel uitgevers is een app wat daarvoor een youtubefilmpje was (en als je doorredeneert, daarvoor een trailer, daar weer voor een rap en daar weer voor een poster): ‘iets om jonge moderne mensen te bereiken’.

    Groet,

    Pjotr

Geef een reactie