Timo voor iPhone en iPod Touch

Gepost door Stefan de Groot op 24 mei, 2011

Naast de Timo app voor iPad zijn we nu druk bezig om Timo voor iPhone te maken. De app wordt iets anders dan de iPad versie. Omdat het scherm kleiner is dan de iPad hebben we de pagina’s anders ingedeeld.


Er is nog steeds de keuze tussen de twee talen Nederlands en Engels en Verhaal luisteren en Verhaal zelf lezen.
De teksten kan je  uit het onderscherm omhoog halen en naar beneden schuiven.

In de linkerbovenhoek zit de informatie button.
Als je hierop drukt dan krijg je een scherm met informatie over elke pagina en wat je ermee kan doen. Timo voor iPhone is helemaal opnieuw in elkaar gezet en bevat alle filmpjes, interactiviteiten zoals: blazen om Timo op te blazen, schudden om de borden uit de kast te laten vallen, tekenen met de bolletjes wol.

In de iPhone versie zijn nog meerdere grapjes  toegevoegd. De app is gemaakt voor de iPhone 4, waardoor de schermresolutie optimaal wordt gebruikt. De app is ook geschikt voor iPhone 3GS. Hiervoor moesten we alle beelden aanpassen voor het 3GS scherm. De app ziet dus op welke telefoon het draait en past zodoende de beelden aan. Timo voor iPhone is een zeer rijke app en is helaas niet goed te bekijken op de iPhone 3G.
Vandaag wordt de app naar de Appstore togestuurd en zal hij over 2 weken te downloaden zijn. Als de app te koop is dan lees je het op deze site of op de uitgever van Timo Books2Download.

Tags: , , , , , , , ,

Geef een reactie