Timo en het toverboek-Pocket voor iPhone en iPod touch

Gepost door Stefan de Groot op 2 juni, 2011

Na het grote succes van Timo voor iPad is er nu Timo voor iPhone en iPod touch: Timo en het toverboek-Pocket. De iPhone versie heeft dezelfde interactiviteiten en animaties als de iPad versie. De pagina’s zijn echter anders opgemaakt als in de iPad versie. Er zijn nog meerdere grapjes  toegevoegd. De app is voor het retina scherm voor iPhone 4 gemaakt, waardoor de schermresolutie optimaal wordt gebruikt. De app is ook geschikt voor iPhone 3GS. Hiervoor hebben we alle beelden aangepast voor het 3GS scherm. De app ziet dus op welke telefoon het draait en past zodoende de beelden aan. Timo  en het toverboek -Pocket voor iPhone is een zeer rijke app met volle animaties en  veel verschillende interacties.  Helaas is de app niet compatible met de iPhone 3G, de app is daarvoor te zwaar

Inhoud:
Het verhaal gaat over het jongetje Timo, dat een prentenboek krijgt van zijn oom Klaas. Hij mag het boek niet schudden, want dan raakt alles in de war. Natuurlijk heeft Timo het boek van blijdschap al flink door elkaar gerammeld als hij het uitpakt, dus als hij het openslaat en erin verdwijnt, komt hij in een huis waarin alles mis gaat. Moeder bakt een taart in de wasmachine, de goudvis vliegt door de kamer en Timo’s kleine broertje hangt te drogen aan de waslijn.

• Verhaal door Rian Visser, auteur van meer 60 kinderboeken.
• Prachtige illustraties van illustrator Klaas Verplancke, winnaar van de prestigeuze Bologna Ragazzi Award 2001.
• 10 volle animaties, interactieve elementen zoals schudden, vegen, drukken en blazen. Geluidseffecten en een voorleesstem.
• Blaas in de microfoon en blaas Timo op als een ballon!
• Teken met de bolletjes wol!

Let wel op: Gezien de ‘rijkheid’ van de app, draait hij op een iPhone 3GS en hoger. Lagere iPhone versies kunnen Timo helaas niet aan qua geheugen.
Books2Download biedt de app tijdelijk voor de helft van de prijs aan. Wees er dus snel bij en koop Timo en het toverboek:Pocket voor een mooie prijs!

De app is verkrijgbaar in de App Store:

Tags: , , , , , , , ,

4 reacties to “Timo en het toverboek-Pocket voor iPhone en iPod touch”

 1. Frank Verschoor

  Ik vind het een heerlijke app. Helaas zit er een bug in. Als ik informatie vraag springt het boek weer naar het begin. Kan de app niet opnieuw installeren van de AppStore. Wat te doen?
  Frank

 2. Hallo Frank, Bedankt voor je feedback! Heb je de iPhone versie of de iPad versie Timo en het toverboek? Welke iPhone heb je? Een iPhone 3GS, iPhone4, of een iPhone 4S? Met deze informatie kunnen we de bug bekijken en verhelpen.

 3. Marijke van Egdom

  Prachtige app, helaas niet in iPad grootte.app crasht midden in het verhaal.had van zo’n beroemde app minder bugs verwacht.money refund dan maar, via AppStore . Grt M.van Egdom

 4. Hallo Marijke, vervelend om te horen dat de app crasht. We doen er alles aan om de apps stabiel te houden. Voor iPad is er de iPad versie van Timo http://itunes.apple.com/nl/app/timo/id393851625?mt=8
  Deze is speciaal voor de iPad gemaakt. Je draait nu de iPhone versie op je iPad. Hierdoor krijg je de app niet volledig in beeld te zien.

Geef een reactie