Kaartenspel app voor iPhone, iPod Touch en Android

Gepost door Stefan de Groot op 15 augustus, 2012

Appsmakers heeft een kaartenspel app gemaakt van het bestaande kaartenspel ‘Ik speel ook’. In de ‘Ik speel ook’ app staan spelletjes voor kinderen om buiten spelen.

Inhoud app:

Ik speel ook is een verzameling spellen voor basisschoolkinderen om op het schoolplein of ergens anders buiten te spelen. De app is geschikt voor leraren, ouders en kinderen om leuke buiten spel ideeën op te doen. Elke spelkaart is opgebouwd uit een opsomming van benodigdheden en de uitleg van het hele spel.

De spellen zijn verdeeld in 4 categorieën:

–           Balspelen

–           Tikspelen

–           Groepsspelen

–           Overig

De app bevat 32 spellen. Met de hulp van de gebruikers kunnen we daar zo snel mogelijk veel meer spellen van maken. In de app zit een button om een nieuw spel in te dienen. Die spellen kunnen dan bij een update worden toegevoegd. De spellen zijn als kaartspel al zeer succesvol in gebruik op ruim 1500 scholen in Nederland en Vlaanderen!

Geschikt voor iPhone 3GS/4/4S en iPod Touch.

Functies van de app:

De app bestaat uit 4 spel categorieën : Balspelen, Tikkertje, Groepsspelen en Overig. De app is makkelijk te bedienen. Onder in het scherm staat de basis navigatie waar je kunt kiezen uit de verschillende categorieën. Elk spel heeft een voor- en achterkant die je kan bekijken door horizontaal te vegen over het scherm.  Als je verticaal  over het scherm veegt dan navigeer je door de speelkaarten in een categorie. In de toekomst wordt de ‘Ik speel ook’ app aangevuld met nieuwe spelletjes. Deze worden aangevuld door, Jos Dohle, de maker van het spel. In de app is het ook mogelijk om spelsuggesties te doen.

De app is verkrijgbaar voor iPhone 3GS/4/4S en voor Android.

Geef een reactie