Timo en het toverstokje gratis kinderboeken app!

Gepost door Stefan de Groot op 28 maart, 2013

Timo en het toverstokje is een nieuwe kinderboeken app die Appsmakers heeft gemaakt. Ik verzorgde het app ontwerp, de animaties en audio. Timo en het toverstokje is de opvolger van de succesvolle kinderboeken app Timo en het toverboek. Het toverstokje is gemaakt in opdracht van het Kinderopvangfonds en Digidreumesen en is de officiële app voor het Jaar van het voorlezen 2013.  Voor het maken van de app werkte ik samen met Rian Visser en Bert Vegelien van Books2download. Het verhaal wordt voorgelezen door Gerda Havertong (Sesamstraat).

Verhaal:

Timo kan goed knutselen. Op een dag besluit hij een hondje te knutselen, een hondje dat echt kan blaffen. Maar als het hondje af is, blaft hij niet. Boos gooit Timo het hondje op de grond, zo hard dat zijn staart afbreekt. Het staartje is zwart met een wit puntje, het lijkt wel een toverstokje! En als Timo met het stokje gaat zwaaien gebeuren er vreemde dingen…

Wat kan je met deze app doen?

De app bevat veel interactieve animaties. In de app kan je je eigen stem opnemen en afspelen. Timo en het toverstokje is de app van Het jaar van het Voorlezen 2013. Met de app kan je je eigen stem opsturen en meedoen aan de voorleeswedstrijd. Meer informatie is te vinden op Digidreumes.nl

Gratis App
Timo en het toverstokje is een gratis app en is verkrijgbaar voor iPad 2 en 3 en Android.

Klik op de iconen om de app te downloaden:

Tags: , , , , , , , , ,

Geef een reactie