Appsmakers eigen apps en eBooks door Creative Cave Publishers

Gepost door Stefan de Groot op 5 augustus, 2013

Appsmakers gaat zelf apps en eBooks uitgeven via de uitgeverij Creative Cave Publishers. De afgelopen 3 jaar heb ik zeer rijke kinderboeken apps en apps gemaakt voor diverse uitgevers en opdrachtgevers. In de tussentijd is er veel veranderd in het publiceren van apps en eBooks. Creative Cave Publishers gaat apps en ePub’s uitgeven voor een jonge doelgroep. Strips voor kinderen,  educatieve enhanced ePub’s, Digibordlessen en tekenfilm apps. Met het produceren van de eigen interactieve content ga ik de nieuwste technologieën toepassen en testen om zodoende nog betere producten te kunnen bieden via Appsmakers.


Creative  Cave Publishers gaat dit jaar de volgende titels uitgeven voor iBooks:
Olivier Flap Kleuravontuur en de Engelstalige versie Oliver Flap Color Adventure. De kinderboekserie: De Ongelooflijke Verhalen van Dr. Prof. Anton Mol. Deze serie bestaat uit 3 delen: Een ongelooflijk verhaal, Het eerste nijlpaard en De wereldkampioenschappen. De eerste app zal Okidoki zijn. De voortgang van de nieuwe uitgaves zal ik op deze site beschrijven.

Tags: , , , , , ,

Geef een reactie