Hier met dat geld! animaties voor ebook

Gepost door Stefan de Groot op 11 januari, 2014

Het ebook Hier met dat geld! is een prachtig digitaal kinderboek dat ik maakte voor uitgeverij Columbus. De tekst is van kinderboekenschrijfster Corien Oranje en de illustraties zijn van Marja Meijer.

Inkleuring illustraties

Voor het ebook kleurde ik de zwart-wit illustraties in.

Animaties
Per hoofdstuk maakte ik een animatie van de originele illustraties.

Hier met dat geld!
Hier met dat geld! is een spannend avontuur van groep 3 en juf Fiep, die op zoek gaan naar een schat en over een boef die precies hetzelfde doet. Het is geschreven op AVI M3 niveau met gebruik van een speciale dyslexieletter. Je kunt de schrijfster Corien Oranje zelf alle AVI tekst horen voorlezen door op het luidsprekertje in het e-book te tikken. De woorden lichten dan op, zodat kinderen het verhaal gemakkelijk mee kunnen lezen. Als de instelling ‘handmatig’ wordt gekozen, is er als extra aan het eind van elk hoofdstuk een mooie animatie te zien.

Klik op de button en ga naar iBooks om het boek te bekijken.

Tags: , , , , , , ,

Geef een reactie