Appsmakers maakt ebooks voor iBooks

Gepost door Stefan de Groot op 23 januari, 2014

Appsmakers maakt nu ook ebooks voor iBooks. Voor Creative Cave Publishers maakte ik het ebook van de kinder strip Olivier Flap Kleuravontuur. De strip is nu gratis verkrijgbaar in iBooks.
De Engelstalige versie heet Oliver Flap Color Adventure.  Creative Cave Publishers is mijn eigen uitgeverij, daarover schreef ik al in een vorige blog: Appsmakers eigen apps en eBooks voor Creative Cave Publishers. Appsmakers maakt rijke kinderboeken apps.
Voor iBooks van Apple is het mogelijk om eBooks te maken met fixed layout. Dit betekent dat de plaatjes op hun plek blijven staan en niet verplaatst worden als je de tekstgrootte aanpast. Verder kan je ook tekst karaoke toepassen waardoor de stem synchroon loopt met de tekst. Of zelfs animaties toevoegen aan je ebook. Voor uitgeverij Colombus maakte ik de animaties voor het ebook ‘Hier met dat geld!’.

Ik ben nu bezig met de ebook serie ‘De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol’. Het is een ebook serie van 3 delen. Het eerste deel ‘Een ongelooflijk verhaal’ is nu verkrijgbaar in iBooks. Het is een interactief audio ebook; een mix van een hoorspel en een boek.

Tags: , , , ,

Geef een reactie