De laatste wereldkampioenschappen audio E-book

Gepost door Stefan de Groot op 27 april, 2014

‘De laatste wereldkampioenschappen’ is een E-book over het WK voetbal 2014, met rollen van Louis van Gaal, Sepp Blatter, Arjan Robben en Wesley Sneijder.  Het is geschreven door Paul Rooyackers op een verhaal en illustraties van Stefan de Groot.Voor Creative Cave Publishers maakte ik dit interactieve audio E-book. Het is deel 3 uit de serie: ‘De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol’. Ik schreef het plot van het verhaal, deed de research, maakte de illustraties, de audio opname, special effects en sprak de stemmen in van de karakters. Paul Rooyackers schreef de teksten op basis van het synopsis. Voor het E-book liet ik muziek componeren door Spaans componist en violist  Rafael Rodrigues Viedma. Hij maakte een latin versie van Humoresque van Antonin Dvorak. Het verhaal speelt zich af in Brazilië.

Verhaal


Hoe een mol eigenhandig het WK voetbal Brazilië de nek omdraait.
Professor Doctor Anton Mol spoelt aan in Brazilië waar het Nederlandse voetbalteam aan het trainen is voor het WK. Anton Mol krijgt een voetbal tegen zijn hoofd. Bij nadere inspectie merkt hij dat de bal een voelbare trilling uitstoot. De bal wordt onder zware beveiliging vervoerd naar een geheime locatie. De professor gaat op onderzoek uit en ontdekt een ongelooflijk geheim. In het verhaal zijn rollen weg gelegd voor Louis van Gaal als een wild schuimende tapir en de Sepp Blatter als corrupte neusaap.

DOELGROEP
‘De laatste wereldkampioenschappen’ is een e-book voor kinderen vanaf 13 jaar.

PRE-ORDER IN IBOOKS
‘De laatste wereldkampioenschappen’ is vanaf 28 mei 2014 verkrijgbaar in iBooks voor
€ 1,99. Klik op de button en bestel nu alvast het E-boek of bekijk de eerste 5 pagina’s in de preview.

Vereisten: Om dit boek te bekijken moet u een iPad hebben met iBooks 3 of nieuwer en iOS 5.1 of nieuwer of een Mac met iBooks 1.0 of nieuwer en OS X 10.9 of nieuwer.

Like Professor Doctor Anton Mol op Facebook en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Tags: , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie