Timo en het toverstokje weer verkrijgbaar voor iPad en Android!

Gepost door Stefan de Groot op 16 juli, 2014

Timo en het toverstokje is een kinderboeken app die Appsmakers heeft gemaakt. Ik verzorgde het app ontwerp, de animaties en audio. Timo en het toverstokje is de opvolger van de succesvolle kinderboeken app Timo en het toverboek. De app is nu weer verkrijgbaar voor de iPad en Android.

Het toverstokje is gemaakt in opdracht van Nederlands Jeugdinstituut. Voor het maken van de app werkte ik samen met de developer Nordin Slimati. Het verhaal wordt voorgelezen door Gerda Havertong (Sesamstraat).

Verhaal:

Timo kan goed knutselen. Op een dag besluit hij een hondje te knutselen, een hondje dat echt kan blaffen. Maar als het hondje af is, blaft hij niet. Boos gooit Timo het hondje op de grond, zo hard dat zijn staart afbreekt. Het staartje is zwart met een wit puntje, het lijkt wel een toverstokje! En als Timo met het stokje gaat zwaaien gebeuren er vreemde dingen…

Wat kan je met deze app doen?

De app bevat veel interactieve animaties. In de app kan je je eigen stem opnemen en afspelen.

Gratis App

Timo en het toverstokje is een gratis app en is verkrijgbaar voor iPad 2 en 3 en Android.

Klik op de iconen om de app te downloaden:

Tags: , , , ,

Geef een reactie