thumbnail

(Nederlands) Zoo Dus! YouTube kanaal over dieren

(Nederlands) Vanaf 6 augustus 2014 gaat het YouTube kanaal Zoo Dus! van start De video’s worden gepresenteerd door Prof. Dr. Anton Mol.

thumbnail

(Nederlands) De laatste wereldkampioenschappen audio E-book

(Nederlands) ‘De laatste wereldkampioenschappen’ is een E-book over het WK voetbal 2014, met rollen van Louis van Gaal, Sepp Blatter, Arjan Robben en Wesley Sneijder. Het is geschreven door Paul Rooyackers op een verhaal en illustraties van Stefan de Groot. Het E-book is vanaf 28 mei 2014 verkrijgbaar in iBooks.

thumbnail

Twenty percent discount on Apple Products

Twenty percent discount on Apple products when you produce e-books for iBooks with your own account.

thumbnail

(Nederlands) Het eerste nijlpaard audio e-Book

(Nederlands) Het eerste nijlpaard is deel 2 uit de driedelige e-book serie: ‘De Ongelooflijke Verhalen van Prof. Dr. Anton Mol’. Het boek is verkrijgbaar voor in iBooks. Appsmakers heeft dit interactieve audio e-Book gemaakt. Het boek is geschreven door Paul Rooyackers en getekend door Stefan de Groot.

thumbnail

(Nederlands) Appsmakers maakt ebooks voor iBooks

(Nederlands) Appsmakers maakt nu ook ebooks voor iBooks. Voor iBooks van Apple is het mogelijk om eBooks te maken met fixed layout. Dit betekent dat de plaatjes op hun plek blijven staan en niet verplaatst worden als je de tekstgrootte aanpast.

thumbnail

‘An Incredible Tale’ – enhanced eBook for iBooks

For Creative Cave Publishers I have made a new Enhanced audio eBook. ‘An Incredible tale’ It is part 1 in the series ‘The Incredible Tales of Prof. Dr Anton Mole. The eBook is available for free on iBooks.

thumbnail

(Nederlands) Hier met dat geld! animaties voor ebook

(Nederlands) Het ebook Hier met dat geld! is een prachtig digitaal kinderboek dat ik maakte voor uitgeverij Columbus. Per hoofdstuk maakte ik een animatie van de originele illustraties.

thumbnail

Appsmakers own apps and eBooks by Creative Cave Publishers

(Nederlands) Appsmakers gaat zelf apps en eBooks uitgeven via de uitgeverij Creative Cave Publishers. De afgelopen 3 jaar heb ik zeer rijke kinderboeken apps en apps gemaakt voor diverse uitgevers en opdrachtgevers. In de tussentijd is er veel veranderd in het publiceren van apps en eBooks. Creative Cave Publishers gaat apps en ePub’s uitgeven voor een jonge doelgroep.

thumbnail

(Nederlands) Crime Scene apps: binnenkort bij jou in de buurt?

(Nederlands) Appsmakers maakte in samenwerking met Books2download de Crime Scene apps: Crime Scene Nieuwkoop en Crime Scene Hazerswoude. De apps zijn reconstructies van moorden en delicten van meer dan 100 jaar geleden. Voor de app maakte ik het Functioneel Ontwerp, het grafisch ontwerp en de introvideo.

thumbnail

(Nederlands) Functioneringsgesprek Rijk app

(Nederlands) Functioneringsgesprek Rijk is een app die ik in opdracht van A+O fonds Rijk heb gemaakt in samenwerking met Books2download. De app is gebaseerd op de training ‘Het effectieve functioneringsgesprek’.
Doel van de app: Rijks medewerkers inzicht laten krijgen in het functioneringsgesprek.

thumbnail

(Nederlands) iOs Apps op je Apple TV

(Nederlands) Het is ook leuk om vanaf je iPad of iPhone je apps op groot scherm te zien via Apple TV.
Hier een voorbeeld van Timo en het toverstokje. Je kan nu wireless presentaties geven.
Je hebt dan wel een iPad, Airport en Apple TV nodig!

thumbnail

(Nederlands) iBooks: Hoe maak je een account aan als uitgever?

(Nederlands) Hoe vraag je als Nederlands uitgever voor een iBooks account een EIN (Employer Identification Number) aan? In deze blog leg ik alle stappen uit hoe je het best en het snelst een EIN kan aanvragen.

thumbnail

Play Outdoors app for kids playing outdoors

AppsMakers have produced the app PlayOutdoors for the company i Also Play The app is a collection of games for kids to play outdoors. The app is designed for kids, parents and teachers to find new ideas for outdoor play. The same app is also available for Android by the name i Also Play.

thumbnail

Okidoki app for Creative Cave Publishers

AppsMakers are producing an new app called Okidoki. Okidoki is a cartoon app which shows the positive and negative side of things. The app will be made in black and white according to the Yin Yang principle. The cartoons are a take on Eastern wisdom, but with a twist. Penguins are the main players in this cartoons. Okidoki was created by the Dutch animator Stefan de Groot. Okidoki is made for Creative Cave Publishers; an new publisher that will publish narrative apps and Ebooks with comics, childrenbooks and animations.

thumbnail

(Nederlands) Het Lettercircus app is vernieuwd!

(Nederlands) Van Het lettercircus is een nieuwe versie uit! Books2download heeft de uitspraak van de fonetische letters aangepast, zodat ze didactisch kloppen.

thumbnail

(Nederlands) Ik speel ook app binnen een dag op 1!

(Nederlands) De app Ik speel ook staat binnen een dag op nummer 1 in de AppStore in de categorie Onderwijs! Je moet aardig wat apps verkopen om Dora van de nummer 1 positie te verdrijven! Het is altijd prettig als een app die je hebt gemaakt goed verkoopt, want daar gaat het tenslotte om!

Klik op het icoon en ga naar de AppStore om de app te kopen!

thumbnail

(Nederlands) Kaartenspel app voor iPhone, iPod Touch en Android

(Nederlands) Appsmakers heeft een kaartenspel app gemaakt van het bestaande kaartenspel ‘Ik speel ook’. In de ‘Ik speel ook’ app staan spelletjes voor kinderen om buiten spelen.
Inhoud app:
Ik speel ook is een verzameling spellen voor basisschoolkinderen om op het schoolplein of ergens anders buiten te spelen. De app is geschikt voor leraren, ouders en kinderen om leuke buiten spel ideeën op te doen. Elke spelkaart is opgebouwd uit een opsomming van benodigdheden en de uitleg van het hele spel.