Hybride applicatie

Prettig wonen app

De prettig wonen app is door ons ontwikkeld in opdracht van Centrum voor Woononderzoek. De app is ontwikkeld vanuit de behoefte om op een efficiënte en gebruiksvriendelijke manier technische mankementen door te geven aan een woningcorporatie. De prettig wonen app wordt gekenmerkt door een snelle handling, gebruiksvriendelijk UI & UX en het heeft ook nog eens een leuk kleurtje. We houden ervan.

Centrum voor Woononderzoek app door Appsmakers
Centrum voor Woononderzoek

Het begin van een succesvolle samenwerking

Centrum voor Woononderzoek is specialist in het binnenhalen van klantbeleving van bouwprocessen. De Makers zijn specialist in het maken van applicaties met meerwaarde voor de eindgebruiker. Bij uitstek is deze samenwerking een vereniging van krachten.

Ons verhaal
App ontwikkeling

Het ontwikkelproces

De prettig wonen app is gebouwd op het Ionic framework met een node.js backend. Dit framework is speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van hoogstaande hybride apps. Karakteristieken van de app zijn geavanceerde functies zoals interactieve flows, mobiele componenten en typografie. In tweewekelijkse sprints is gewerkt aan de ontwikkeling van de app. Na de eerste wireframes is een bètaversie gereleased, waarna de livegang van de definitieve versie heeft plaatsgevonden. De app heeft een ingebouwd GPS tracking systeem. Hierdoor kunnen tickets worden ingeschoten voor specifieke gebouwen in de nabije omgeving. Deze tickets worden automatisch middels mogodb gemaild naar de betreffende admin.

Centrum voor Woononderzoek app wireframe

” Slimme ontwikkelaars die met je meedenken en hun afspraken nakomen.”

 

Hans van der Vucht
Directeur CV Woononderzoek

CV Woononderzoek logo