CV Woononderzoek Mockup
CV Woononderzoek App

Centrum Voor Woononderzoek

Een app die bijdraagt aan de tevredenheid van (pand)bewoners door just-in-time monitoring. De Makers en Centrum voor Woononderzoek hebben de handen ineengeslagen om de klantbeleving bij bouwprocessen te vergroten.

Problemen melden

Snel, gemakkelijk en direct in contact met de juiste mensen. Met de Centrum voor Woononderzoek app kunnen bewoners nieuwe problemen melden en de actuele status inzien.

Oplossingen

Gerichte oplossingen en betere (en snelle!) afhandeling door de bewoner te betrekken bij de inspraak met betrekking tot pandtevredenheid. Bewoners kunnen zelf issues inschieten en aangeven bij welke oplossing ze het meest gebaat zijn.

Betere woon/werkomgeving

Met de Centrum voor Woononderzoek app wordt de kwaliteit van de woon- & werkomgeving bevorderd. Het Centrum voor Woononderzoek is niet voor niets specialist in het binnenhalen van klantbeleving bij bouwprocessen.

Design proces CV woononderzoek
App ontwikkeling

Het ontwerpproces

1

Schetsen

Conceptvorming
2

Prototypes

De eerste wireframes
3

Final Design

Release time!

Slimme ontwikkelaars die met je meedenken en hun afspraken nakomen Slimme ontwikkelaars die met je meedenken en hun afspraken nakomen

CV Woononderzoek logo

Hans van der Vucht

Directeur CV Woononderzoek

Kleurenpalet rood cv woononderzoek

Vertrouwbaar rood

Kracht en vertrouwen. Dat straalt deze kleur uit. Deze kleur is gekozen als de primaire kleur binnen de app. Niet alleen is hij in lijn met de huisstijl van CV woononderzoek, hij is ook nog eens goed in combinatie met de andere gekozen kleuren!

Kleurenpalet wit cv Woononderzoek

Minimalistisch wit

Als tweede kleur binnen de app is gekozen voor wit. Een kleur die schoon, steriel en rust uitstraalt.

Kleurenpalet blauw cv Woononderzoek

Aangenaam blauw

De geest, intelligentie en verstand. Daar staat deze aangename kleur blauw voor. Dit past naadloos bij de expertise en kundigheid die CV Woononderzoek uitstraalt met deze app.

Fast Processing

Fast chat

Improve efficiency

App specificaties

Het ontwikkelproces

De prettig wonen app is gebouwd op het Ionic framework met een node.js backend. Dit framework is speciaal ontworpen voor de ontwikkeling van hoogstaande hybride apps. Karakteristieken van de app zijn geavanceerde functies zoals interactieve flows, mobiele componenten en typografie. In tweewekelijkse sprints is gewerkt aan de ontwikkeling van de app. Na de eerste wireframes is een bètaversie gereleased, waarna de livegang van de definitieve versie heeft plaatsgevonden. De app heeft een ingebouwd GPS tracking systeem. Hierdoor kunnen tickets worden ingeschoten voor specifieke gebouwen in de nabije omgeving. Deze tickets worden automatisch middels mogodb gemaild naar de betreffende admin.

6000

Aantal meldingen

20000

Aantal keer gedownload

550

Aantal locaties

Deze Makers hebben het gemaakt!

Meet all the Makers

Deze apps hebben wij ook gemaakt

Swabber App
Track Trace App
FreeOnTour app
CV Woononderzoek App

Fabian Giger

giger@appsmakers.nl

New sales

Offerte aanvragen

Benieuwd naar wat voor type apps we ontwikkelen en wat onze specialiteiten zijn?

Lees hier verder