Native apps

as they should be

Native apps. Onze iOS & Android ontwikkelaars krijgen er niet genoeg van. Een prachtig design, gebruiksvriendelijk interface en optimale handling. De beste ervaring creëer je met native apps.

Native iOS & Android apps

De eerste vraag die je jezelf (of ons) kunt stellen wanneer je een native applicatie ontwikkelt: op welk platform dient de app te werken? De twee grootste platformen zijn iOS & Android. De twee platformen hebben elk hun eigen kenmerken, toepassingen en misschien wel het belangrijkste: ze hebben elk een eigen doelgroep.

iOS apps

Een iOS (Apple) app is kenmerkend door de optimale gebruikerservaring die de app biedt. Het kent een geavanceerd user interface design en krijgt technische ondersteuning van het iOS besturingssysteem. iOS apps zijn gebruiksvriendelijk doordat design en schermruimte optimaal wordt benut. Apple hanteert strenge richtlijnen om enkel unieke apps aan te bieden in de Apple App Store. Wij kunnen iOS apps maken voor: ipad, iphone, Apple watch, Apple TV, ipadOS.

*Handig feitje: iOS gebruikers geven relatief gezien meer uit aan apps of in-app aankopen dan Android gebruikers. Het kan daarom slim zijn om een betaalde app eerst uit te brengen op het iOS platform.

Android apps

Een Android app heeft een groot potentieel bereik. Dit komt doordat Android anno 2019 het meest gebruikte besturingssysteem is wereldwijd. De implementaties en toepassingen van het Android platform nemen sterk toe. Denk hierbij aan nieuwe geavanceerde technologieën zoals Google Home (Nest Hub Max), opvouwbare Android telefoons, Android Q en smart watches. Wij kunnen Android apps ontwikkelen voor: Android smartphones, Android tablets, Google Home, Android TV, en smart watches. Met een native Android maak je niet alleen jouw merk of product klaar voor de toekomst, maar biedt je de gebruiker ook ultieme kwaliteit.

Nog niet genoeg? Lees dan onze blog!

Binnenkort