De Makers

Mannen en vrouwen die échte apps maken. Geboren uit een passie, ontwikkeld vanuit expertise. Ontmoet het gezicht achter de developers.

Het verhaal van de makers

De Appsmakers zijn ontstaan uit een stijgende vraag naar onderscheidende en unieke apps. Alleen een onderscheidende app overleeft de download oorlog van de duizenden apps in stores. Te vaak worden er apps gebouwd van onvoldoende kwaliteit en met bestaande (herbruikbare) templates. De Makers willen hier verandering in brengen. Onze app ontwikkelingen zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit, hebben een onderscheidend vermogen en een prachtig design. Het is onze visie enkel apps te ontwikkelen die meerwaarde bieden. Meerwaarde voor de eindgebruiker en meerwaarde voor de opdrachtgever. Deze visie stelt ons in staat om altijd het beste uit elkaar te halen en trots te zijn op onze app producties. Maar bovenal stelt het ons in staat om dat te doen waar we goed in zijn: apps maken.

Wat maakt ons anders dan andere software ontwikkelaars?

Bij de Makers zijn we net wat anders dan de standaard software ontwikkelaars. Wij noemen onszelf meesters. Meesters, omdat we een hoog niveau van expertise hebben bereikt als het gaat op app ontwikkeling. Meesters, omdat we elke dag streven naar meer bekwaamheid. En meesters, omdat wij onze kennis en ervaring graag overbrengen aan anderen. Onze unieke aanpak differentieert ons.

1. Het team van de Makers

Meesters in app ontwikkeling, probleemoplossers, goeroes en een passie voor technologische hoogstandjes. Onze ontwikkelaars en ontwerpers beschikken over de laatste tools en middelen om een prachtige app de ontwerpen. In multidisciplinaire teams werken wij samen aan een breed scala aan app projecten. Wij leveren de beste prestaties wanneer we geïnspireerd zijn. Bij de één is dit een uitdagende hybride app op het React Native framework, de ander ziet de uitdaging in een optimaal UI & UX design. In een hecht, open en goed geolied team werken wij samen aan toffe projecten.

2. No-nonsense aanpak

Geen irrelevante bijzaken, geen marketing, geen onnodige overhead.
Wij besteden onze tijd in dat waar we goed in zijn en onze energie uithalen: apps maken.

3. Duurzame relaties

Of we nu een native, web of IoT app ontwikkelen, bij ons staat de opdrachtgever altijd op nummer 1. Natuurlijk zetten wij hierbij altijd de kwaliteit van de code en de eindgebruiker centraal. Als wij een app bouwen dan zijn wij een ontwikkelpartner, van A tot Z. Dit betekent dat je ons dag en nacht kunt bellen voor een sparringsessie, nieuw concept of een goed gesprek.

4. Innovatief & uitmuntend design

Wanneer de Makers geïnspireerd raken, dan merk je dat meteen. Een glinstering in de ogen of jeukende handen die alvast wat wireframes tekenen. Bij al onze app producties geven wij een garantie af. Een garantie voor een goed functionerende app (op alle wenselijke frameworks), een prachtig design en een innovatief karakter. Elke app betekent een gezamenlijk succes. Wij doen er dan ook alles aan om de app dusdanig in te richten dat hij feilloos aansluit bij de wensen van de doelgroep én de opdrachtgever. De Makers willen nog wel eens verassen, verwacht eigen initiatief en een meedenkende instelling.

De Makers, 2019